Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Viking Svea 180x200
Svensktillverkad
Kontinentalsäng Viking Svea 180x200
Kontinentalsäng Viking Svea 180x200

Kontinentalsäng Viking Svea

Svea kontinental är en svensktillverkad kontinentalsäng med en mycket följsam känsla och bra liggposition. Sängen har ett bra midjestöd och ett väl tilltaget fjädringsdjup för axelpartiet vilket medför en balans som ger många sidosovare en rak liggposition och utan tryckpunkt på axeln.

Det 7-zonade övre fjädringslagret består precis som i Birka av en unik 15 cm hög svensktillverkad pocketfjäder i toppklass. Fjädrarna i sängens alla zoner är till skillnad från traditionella zonindelade pocketresårer gjorda med samma tjocklek på metalltråden. Skillnaden i styrka och djup mellan zonerna är istället resultatet av att fjädrarna har olika originalhöjd innan de placeras i de tygfickor som formar pocketresåren. De fastare zonerna är helt enkelt mer spända. Den här konstruktionen ger en oöverträffad exakthet i relationen mellan zonerna och garanterar rätt balans i sängen.

Underbädden är liksom i Birka kontinental en Viking Original pocketunderfjädring i 3-zoner vilket förstärker den unika balansen i Svea och Birka. Zonerna i bottenfjädringen förstärker axelzonens djup och hjälper till att lyfta upp kroppens övriga delar för en rakare liggposition.

Vi rekommenderar att sängen kombineras med bäddmadrass Viking Talalay som ger en fantastisk finish.

Kontinentalsäng Viking Svea väljer du i någon av de tre populära färgerna färgerna Amalfi 4 Sand, Amalfi 17 Grafit och Como 5 Beige.

Taggar

  • 180
  • 180x200
  • Dubbelsäng
  • Hel madrass
  • Hel plymå
  • Skarvlös madrass
  • Skarvlös plymå


Standardvy | Byt till Mobil vy