Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking

Bäddmadrasser

Svanenmärket
KAMPANJ
Bäddmadrass Temprakon Zone 180x200
  • Vit
8 990 kr
(14 995 kr)
Svanenmärket
KAMPANJ
Bäddmadrass Temprakon Zone 105x200
  • Vit
5 690 kr
(9 495 kr)
Astma- & Allergiförbundet
NYA HILDING
Bäddmadrass Hilding Aktsam 90x200
  • Offwhite
3 143 kr
(4 190 kr)
Svanenmärket
KAMPANJ
Bäddmadrass Temprakon Zone 90x200
  • Vit
4 495 kr
(7 495 kr)
Svanenmärket
KAMPANJ
Bäddmadrass Temprakon Zone 210x210
  • Vit
11 290 kr
(18 795 kr)
 

Kampanjer & rea
HÖST 2021
Topplista

Den magnifika hösten är kommen!
Under hösten visar naturen upp sig i sin kanske vackraste skrud innan de ljusa timmarna på dygnet blir alltför få. Det är en tid då din sömn är extra viktig för ditt välmående. Men ta missa inte att ge vackra naturen den omtanke den förtjänar. Nu har vi laddat butikerna med massor av Svanen-märkta, återvunna och ekologiska produkter. Gör både dig själv och naturen en tjänst och välj en riktigt bekväm och prisvärd miljövänlig säng.

Välkommen!

Vi har stora luftiga butiker och har dessutom satt strikta gränser för antal samtidiga besökare. Vill du göra ditt besök ännu tryggare för dig så kontaktar du din butik och bokar en privat visning när butiken är stängd. Då är du dessutom säker på att få riktigt bra hjälp.

Ett vackert och trivsamt sovrum kan få dig att må bättre och somna harmonisk. Om din säng dessutom är perfekt anpassad till din kropp så kommer din vila bli effektivare. Ge dig chansen att vakna pigg och på gott humör.

En säng som passar den som ska sova i den är alltid prisvärd. En säng som inte passar är det inte. Har du fastnat för en lyxig komfort? Se HÄR, det är fortfarande riktigt prisvärt.

Vi har fina erbjudanden på kontinentalsängar, ställbara sängar, ramsängar, bäddmadrasser, kuddar, täcken, plädar, och mycket, mycket mer. En del priser gäller så länge lagret räcker och för andra produkter kan det finnas ett fåtal i lager för omgående leverans. Så vänta inte utan besök din Sovkoncept-butik i dag!

Dessutom hittar du sängar och sovrumsmöbler märkta med Svanen, Nordens officiella miljömärkning som granskar miljöpåverkan under hela livscykeln och ställer krav på funktion och kvalitet. Vi har också plädar och överkast tillverkade av 99% återvunnet material samt ett stort sortiment av ekologiska sängar, möbler, sänglinne m.m. till priser som överraskar. Det ska vara skönt att välja grönt!

Standardvy | Byt till Mobil vy