Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Hilding Classic LTD inkl. bm 180x200
Kontinentalsäng Hilding Classic LTD inkl. bm 180x200

Kontinentalsäng Hilding Classic - Limited Edition inkl. bäddmadrass

Kontinentalsäng Classic Edition från svenska Hilding är en modell med många likheter med Hildings populära kontinantalsäng Hilding Family. Det här är en Limited Edition-modell i Beige som kommer komplett med bäddmadrass Harmony Softex.

Mellanmadrassen i kontinantalsäng Classic Edition har en 15 cm hög och noggrant balanserad 5-zonad pocketfjädring. Sängens underfjädring är en följsam och stabil pocketfjädring i de höga underbäddarna. Till skillnad från de flesta 5-zonade pocketresårer så är Family och Classic Edition balanserad med ett större utrymme för axeln vilket för de flesta ger en bekvämare och mer avlastande sovställning när de ligger på sidan.

I Limited Edition-paketet ingår bäddmadrass Hilding Harmony Softex som är en mjuk och spänstig bäddmadrass med avtagbart tyg.

Hilding Classic LTD finns endast i storlek 180x200 cm och i Limited Edition-färgen Beige. I samma färg finns Huvudgavel Hilding Djupknappad att köpa till.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy