Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Noor LTD inkl. bm, ben & hg 180x200
Kontinentalsäng Noor LTD inkl. bm, ben & hg 180x200
Kontinentalsäng Noor LTD inkl. bm, ben & hg 180x200

Kontinentalsäng Noor LTD inkl. bäddmadrass, ben och huvudgavel

Kontinentalsäng Noor LTD är en stilren kontinentalsäng med snygg design. Noor LTD är en Limited Edition av den populära Kontinentalsäng Noor och kommer med en slankare design och fastare komfort. Det översta fjädringslagret är precis som i den ordinarie modellen zonindelat med mjukare fjädring under axel och höft. Kontinentalsäng Noor LTD säljs endast som komplett paket med en pikerad bäddmadrass, svarvade metallben och quiltad huvudgavel.

Uppbyggnad

Kontinentalsängen inklusive bäddmadrass och ben har en totalhöjd på ca 68 cm.

Bottenramarna är ca 21 cm höga och tygklädda för det klassiska kontinentalsängsutseendet. Mellanmadrassen är liksidigt vändbar innehåller en eller två kassetter med en 15 cm hög zonindelad pocketresår inbyggd i stoppningsmaterial av skum. Zonindelningen är mjukare vid axel och höft och ger mer stöd i midjan. Från sängbredd 160 cm har sängen två liggplatser och madrassen är uppdelad med två kassetter innanför tyget.

Bäddmadrassen är pikerad med en kärna av Soft-skum som är omsvept av en fibervadd för extra ventilation.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy