Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Carpe Diem Kungsö inkl. fot 180x200
Kontinentalsäng Carpe Diem Kungsö inkl. fot 180x200

Kontinentalsäng Carpe Diem Iconic Kungsö

För dig som önskar optimal sömn och ett häpnadsväckande sovrum erbjuder Carpe Diem Beds den perfekta lösningen inom sin designserie Iconic Collection. Kungsö är kontinentalsängsmodellen inom Iconic Collection och sängen levererar Carpe Diems unika liggkomfort paketerat i en iögonfallande svävande sovrumsmöbel av högsta kvalitet. Kungsö blir det självklara blickfånget och ger ditt sovrum en lyxig och elegant atmosfär.

Kungsö kontinental har hög följsamhet tack vare Carpe Diem Beds Contour Pocket System samtidigt som det trögelastiska bottensegmentet ger dig skön tryckavlastning. Den byggs för hand av Carpe Diems erfarna hantverkare.

Uppbyggnad

Carpe Diem Kungsö har en robust och elegant piedestal som benlösning för kontinentalsängens slimmade underbäddar. I underbäddarna sitter en rejäl 16 cm hög träramskonstruktion av svensk tall med hög hållfasthet. I underbäddarna finns också sängens underfjädring i form av en 13 cm pocketresår med värmebehandlade fjädrar som toppas med en 2 cm tjock latexstoppning av naturlatex.

I mellanmadrassen grundläggs den hyllade Carpe Diem-komforten med ett bottenskikt av trögelastiskt skum som medför både extra dämpning och tryckavlastning. På det ligger ett 15 cm högt Carpe Diem Beds Contour Pocket System som med sin patenterade design kan följa varje centimeter av din kropp.

Sängen finns att beställa i bredderna 180 och 210 cm och i längderna 200 och 210cm. Du kan välja mellan 16 olika standardtyger så att du kan hitta en färg som passar just ditt sovrum. I Sovkoncepts butiker kan du även välja någon av de lyxiga tygerna i Exclusive Collection

Trögelastiskt bottensegment

I samarbete med Spinalenheten på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg och massageterapeuter har Carpe Diem Beds utvecklat ett unikt trögelastiskt bottensegment som gör att de fjädrar som är mest utsatta för belastning sjunker istället för att trycka mot kroppen. Detta gör att trycket mot kroppen minskar vilket främjar blodcirkulationen.

Carpe Diem Contour Pocket System

I Carpe Diems patenterade fjädersystem har man tagit följsamheten ett steg längre genom att placera stoppningsmaterialet av naturlatex i varje enskild fjäder istället för ovanpå. Detta gör att man bibehåller den enskilda fjädereffekten vilket ökar komforten och följsamheten markant.

Taggar

  • 180
  • 180x200
  • Dubbelsäng
  • Hel madrass
  • Hel plymå
  • Skarvlös madrass
  • Skarvlös plymå


Standardvy | Byt till Mobil vy