Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Ekens Essens 180x200
Kontinentalsäng Ekens Essens 180x200

Kontinentalsäng Ekens Essens

Kontinentalsäng Essens från svenska Ekens är en av Sovkoncepts mest populära sängar och den har gett oss många nöjda kunder under lång tid. Utöver Ekens stilrena design ger Essens fantastiskt mycket komfort för pengarna.

Kontinentalsängens mellanmadrass har en 15 cm hög och noggrant balanserad 5-zonad pocketfjädring. Denna stöttas väl av den följsamma och stabila pocketfjädringen i underbädden. Till skillnad från de flesta 5-zonade pocketresårer så är Essens balanserad med ett större utrymme för axeln vilket för de flesta ger en bekvämare och mer avlastande sovställning när de ligger på sidan.

Sängen ger den goda liggpositionen och en stor del av tryckavlastningen, men för att få den känsla som passar dig bäst bör du också välja bäddmadrass med omsorg. Till Ekens Essens väljer du med fördel någon av de mer följsamma bäddmadrasserna i Ekens bäddmadrassortiment för att få den mest tryckavlastande finishen i känslan. Med ett avtagbart tyg och en lite spänstigare känsla finns bäddmadrass Ekens Softex Quilt. För en mer omslutande känsla men med bra andningsförmåga väljer du någon av bäddmadrasserna Ekens Softex Trens eller Ekens Latex Trens.

Essens finns i ett brett urval av storlekar och färger, allt för att du ska finna din drömsäng. För den perfekta matchningen till din stil så finns också ett väl tilltaget sortiment av matchande huvudgavlar och snygga sängben.

Minsta möjliga miljöpåverkan hos Ekens sängar

Ekens arbetar konsekvent för högsta kvalitet och minimerad miljöpåverkan. Hela tillverkningsprocessen är certifierad enligt både ISO 9001 och ISO 14001. Tygerna är Öko-tex godkända och trästommarna är byggda med FSC®-märkt trä (FSC-C120449).

Taggar

  • 180
  • 180x200
  • Dubbelsäng
  • Hel madrass
  • Hel plymå
  • Skarvlös madrass
  • Skarvlös plymå


Standardvy | Byt till Mobil vy