Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Hjälmaren 160x200
Svensktillverkad
Kontinentalsäng Hjälmaren 160x200
Kontinentalsäng Hjälmaren 160x200

Kontinentalsäng Hjälmaren

Hjälmaren är en svensktillverkad kontinentalsäng med bekväm komfort. Sängen har ett bra stöd i midjan som avlastar axel och höft.

Mellanmadrassen är vändbar och har en tydlig zonindelning i 5 zoner som ger extra midjestöd. Pocketfjädringen är 13 cm hög och har en längre tråd och ett extra trådvarv per fjäder jämfört med de flesta pocketfjädrar i samma höjd. Det ger en ökad följsamhet och ytmjukhet i fjädern. Hjälmarens 6-varvsfjäder ger mycket komfort för madrasshöjden. Den vändbara mellanmadrassens midjestöd ger god avlastning för höften hos den som sover på sidan och ett tydligt svankstöd för ryggliggaren.

Kontinentalsäng Hjälmarens underbäddar är byggda med en 8 cm hög träram av svensk gran och en 13 cm hög pocketfjädring. Underbäddarna ger sängen en bra och stabil grund och samverkar med komfortfjädringen i mellanmadrassen för att ge ett extra djup för axel och höft.

Rekommenderad bäddmadrass till Hjälmaren kontinental är bäddmadrass Bris Kuvert som hjälper till att förstärka sängens positiva egenskaper. Bäddmadrassen är pikerad med en kärna av 30 mm HyperSoft skum. Den följsamma bäddmadrasskärnan är svept med en hålfibervadd med 4 kanaler som effektivt transporterar bort fukt och värme. Tygöverdraget har en stretchspegel som liggyta och på kanterna är den kuvertsydd med möbeltyg i samma färg som sängen. 

Välj mellan komforterna Medium och Fast på sängen och mellan 6 färger.

Köp till prisvärda sängben som kan väljas i trä eller metall. Till extra bra pris kan du också köpa till någon av flera matchande gavelmodeller som kommer i samma tyg och färgval.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy