Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Viskan 160x200
Svensktillverkad
Kontinentalsäng Viskan 160x200
Kontinentalsäng Viskan 160x200

Kontinentalsäng Viskan

Viskan är en svensktillverkad kontinentalsäng med en fast och stadig känsla. Sängen är zonindelad i 3 zoner vilket gör den fastare under höft och midja men ger extra utrymme i den lite mjukare axelzonen.

Kontinentalsäng Viskan har en vändbar mellanmadrass med en 13 cm hög 3-zonad pocketfjädring som ger sängen dess fastare känsla. Viskan är ett bra val för den som vill ha en lite plattare komfort och inte vill att höften ska sjunka så djupt i sängen.

Underbäddarna en 8 cm hög träram av svensk gran och ovanpå det sängens underfjädring i form av en 13 cm hög ozonad pocketresår. Underfjädringen av pocket bidrar till en stabil komfort i sängen.

Viskan kontinental rekommenderas att kombineras med Bäddmadrass Bris Kuvert som är en kuvertsydd och pikerad bäddmadrass med en kärna av 30 mm Hypersoft skum. Kärnan är omsvept av en fyrkanalig hålfibervadd som effektivt transporterar bort fukt.

Välj mellan komforterna Medium och Fast på sängen och mellan 6 färger på tyget.

Köp till prisvärda sängben som kan väljas i trä eller metall. För ett helt komplett sängpaket så finns flera matchande gavelmodeller som kan köpas till extra bra pris tillsammans med kontinentalsäng Viskan.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy