Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Noor inkl. bm, ben & hg 120x200
Kontinentalsäng Noor inkl. bm, ben & hg 120x200
Kontinentalsäng Noor inkl. bm, ben & hg 120x200

Kontinentalsäng Noor inkl. bäddmadrass, ben och huvudgavel

Kontinentalsäng Noor är en maffig kontinentalsäng med rejäl höjd och snygg design. Det översta fjädringslagret är zonindelat med mjukare fjädring under axel och höft. Kontinentalsäng Noor säljs endast som komplett paket med en pikerad bäddmadrass, svarvade metallben och knappad huvudgavel.

Uppbyggnad

Kontinentalsängen inklusive bäddmadrass och ben har en totalhöjd på ca 72 cm.

Underbäddarna som är ca 23 cm höga är kantförstärkta och innehåller en underfjädring av typen bonell som ligger på en ramkonstruktion med träram och träribbor.

Mellanmadrassen är liksidigt vändbar innehåller en eller två kassetter med en 15 cm hög zonindelad pocketresår inbyggd i stoppningsmaterial av skum. Zonindelningen är mjukare vid axel och höft och ger mer stöd i midjan. Från sängbredd 160 cm har sängen två liggplatser och madrassen är uppdelad med två kassetter innanför tyget.

Bäddmadrassen är pikerad med en kärna av Soft-skum som är omsvept av en fibervadd för extra ventilation.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy