Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Förvaringssängar  ›  Förvaringssäng Sund Enkel inkl. bm & ben 90x200
Förvaringssäng Sund Enkel inkl. bm & ben 90x200
Förvaringssäng Sund Enkel inkl. bm & ben 90x200

Förvaringssäng Sund inkl. bäddmadrass och ben

Förvaringssäng Sund erbjuder en snygg design med praktisk förvaring. Sängen säljs tillsammans med bäddmadrass och ben. Välj till någon av tre matchande gavelmodeller till förmånligt pris för ett komplett sängpaket.

Bäddmadrassen har en kärna av 5 cm tjockt Supersoft skum och är vaderad med en silikoniserad polyesterfiber för god ventilation. Bäddmadrasstyget är av stretch och madrassen är pikerad.

Sängen består av en ramsäng med zonindelad pocketfjädring monterad på en förvaringslösning som gör att sängdelen kan fällas upp. Ramsängens fjädring är en zonindelad pocketfjädring med 5 zoner som ger komfort med lite fastare midjestöd.

I sängpaketet ingår standardben i trä. Paketet finns i tre färger och i fastheterna Medium och Fast. Sängen går att köpa som enkelsäng med bäddmadrass i 80x200 eller 90x200 cm. Dubbelsängspaketen i 160x200 och 180x200 cm består av två förvaringssängar i enkelsängsstorlek med en hel bäddmadrass i dubbelsängsstorlek.

Välj rätt öppningssida

En förvaringssäng Vänster har öppningen till vänster sett från fotändan. På samma sätt har en förvaringssäng Höger öppningen till höger sett från fotändan.

På ett dubbelsängspaket är öppningarna mot sidorna. Väljer man olika fasthet på sängarna i ett dubbelsängspaket, d.v.s. Medium/Fast eller Fast/Medium, så gäller den fasthet som står först den vänstra sängen och den andra fastheten gäller den högra sett från fotändan.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy