Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Carpe Diem Malö 105x210
Svensktillverkad
Ramsäng Carpe Diem Malö 105x210
Ramsäng Carpe Diem Malö 105x210Ramsäng Carpe Diem Malö 105x210

Ramsäng Malö

Malö är Carpe Diems mest populära ramsäng, den har ett extra högt fjäderpaket vilket ger dig nästan samma känsla av viktlöshet som en kontinentalsäng. Malö har en fantastisk följsamhet tack vare Carpe Diem Contour Pocket System. Då den byggs för hand av Carpe Diems erfarna hantverkare kan man vara säker på att den håller högsta kvalitet in i minsta detalj.

Sängen finns att beställa i alla svenska standardbredder från 80 till 210cm bred i längderna 200 och 210cm. Du kan välja mellan 16 olika möbeltyger så att du kan hitta en färg som passar just ditt sovrum.

Carpe Diem Contour Pocket System

I Carpe Diems patenterade fjädersystem så har de tagit följsamheten ett steg längre genom att placera stoppningsmaterialet i varje enskild fjäder istället för ovanpå. Detta gör att man bibehåller den enskilda fjädereffekten vilket ökar komforten och följsamheten markant.

Trögelastiskt bottensegment

I samarbete med Spinalenheten på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg och massageterapeuter har Carpe Diem Beds utvecklat ett unikt trögelastiskt bottensegment som gör att de fjädrar som är mest utsatta för belastning sjunker istället för att trycka mot kroppen. Detta gör att trycket mot kroppen minskar vilket främjar blodcirkulationen.

Taggar

  • *Rekommenderad bäddmadrass: Luxury
  • 105
  • 105x210
  • Enkelsäng


Liknande produkter

Standardvy | Byt till Mobil vy