Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbar säng Viking Birka DuoFlex 80x210
Ställbar säng Viking Birka DuoFlex 80x210

Ställbar säng Viking Birka DuoFlex

Birka DuoFlex är en kompakt svensktillverkad ställbar säng från Viking Beds of Sweden. Den höj och sänkbara sängen har en speciell förspänd zonindelning i 7 zoner som ger en exceptionell balans och en både följsam och stödjande känsla.

Det 7-zonade övre fjädringslagret består av en unik 15 cm hög svensktillverkad 6-varvs pocketfjäder i toppklass. Fjädrarna i sängens alla zoner är till skillnad från traditionella zonindelade pocketresårer gjorda med samma tjocklek på metalltråden. Skillnaden i styrka och djup mellan zonerna är istället resultatet av att fjädrarna har olika originalhöjd innan de placeras i de tygfickor som formar pocketresåren. De fastare zonerna är helt enkelt mer spända. Den här konstruktionen ger en oöverträffad exakthet i relationen mellan zonerna och garanterar rätt balans i sängen.

Underfjädringen i Birka ställbar DuoFlex är en 7 cm hög Viking Original pocketunderfjädring för ställbara sängar i 3-zoner vilket förstärker den unika balansen i Birka-serien. Zonerna i bottenfjädringen förstärker axelzonens djup och hjälper till att lyfta upp kroppens övriga delar för en rakare liggposition.

För den fulländade följsamma Birka-komforten rekommenderas att kombinera sängen med bäddmadrass Viking Talalay som ger en fantastisk finish. Till ett dubbelsängspaket kan man också välja en gemensam så kallad flex-bäddmadrass som tillåter individuell reglering av de båda sängarna men som sitter ihop under höft- och midjepartiet.

Liksom övriga modeller i Viking Original-sortimentet så finns för ställbar Birka DuoFlex ett stort urval av tyger och tillbehör. Välj mellan 11 färger på möbeltyget fördelat på 4 tygserier. Köp till snygga sängben i din stil och någon av Vikings detaljrika tyggavlar i matchande tyg.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy