Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbar säng Jensen Diplomat Lean 90x210
Ställbar säng Jensen Diplomat Lean 90x210

Ställbar säng Jensen Diplomat Lean

Ställbar säng Jensen Diplomat Lean från Jensen Beds är en modern ställbar säng med kompakt design och mycket komfort. Sängen innehåller två lager noggrant utvalda pocketresårer vilket ger en bra kombination av stöd och följsamhet.

Det översta fjädringslagret består av en Jensen Aloy Pocket 1.0 12,5 cm med Jensen Original Zonsystem som har en fastare stödzon i midja/svank. I samma madrassdel finns också en 7 cm underfjädring som bidrar med komfortdjup och stabilitet. Precis som i övriga sängar i Jensen Diplomat-serien så har Jensen Diplomat Lean en överstoppning av 3 cm Cellex XS.

Jensen steglöst reglerbara sängar

Alla ställbara sängar från Jensen är steglöst reglerbara vilket gör att du kan finjustera positionen helt efter eget tycke. Sängarnas ställbara funktion styrs med medföljande trådlösa fjärkontroller eller genom en app som finns att ladda ner. Röststyrning och parkoppling finns tillgängligt. Parkoppling innebär att två sängar synkas ihop och styrs gemensamt.

Jensen Seamless Base eller Classic Base

Samtliga modeller av ställbara sängar från Jensen kan när de kombineras till en dubbelsäng fås med en designlösning som heter Seamless Base. Det går självklart också att beställa sängarna som två separata enkelsängar, vilket vi på Sovkoncept kallar Classic Base. Komfortmässigt är det ingen skillnad mellan de två versionerna så det är helt och hållet ett designval. I Seamless Base-versionen är skillnaden att ramarna på de två underbäddarna täcks av ett gemensamt tygöverdrag istället för två individuella.

Ställbar säng Jensen Diplomat Lean finns att beställa i alla svenska standardbredder från 80 till 120 cm i längderna 200 och 210cm. Dubbelsängar med Seamless-utförande finns för bredderna 2x80, 2x90 och 2x105 cm. Du kan välja mellan 7 färger i standardkollektionen. För andra tygval kontakta din Sovkoncept-butik.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy