Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbar säng Carpe Diem Marstrand 120x210
Svensktillverkad
Ställbar säng Carpe Diem Marstrand 120x210
Ställbar säng Carpe Diem Marstrand 120x210Ställbar säng Carpe Diem Marstrand 120x210Ställbar säng Carpe Diem Marstrand 120x210

Ställbar säng Carpe Diem Marstrand

Carpe Diems ställbara sängar levererar alltid komfort i toppklass med deras Contour Pocket System, placerat ovan ett tvärställt pocketfjädringslager och Carpe Diems trögelastiska bottensegment. Utöver komfort får du även säkerhet då ovansidan av träramen är vadderad och ger ett tryggt klämskydd mellan de rörliga och de fasta delarna av sängen. I en ställbar Marstrand finner du dessutom ett justerbart svankstöd och en kompakt design. Sängen byggs liksom tillverkarens övriga modeller för hand av Carpe Diems erfarna hantverkare.

Marstrand finns att beställa i de vanliga bredderna 90, 105 och 120 cm men tillverkas endast i längderna 210 och 220 cm, vilket är längre än standardlängden på de flesta andra sängmodeller. Du kan välja mellan 16 olika möbeltyger så att du kan hitta en färg som passar just ditt sovrum.

Carpe Diem Contour Pocket System

I Carpe Diems patenterade fjädersystem så har de tagit följsamheten ett steg längre genom att placera stoppningsmaterialet i varje enskild fjäder istället för ovanpå. Detta gör att man bibehåller den enskilda fjädereffekten vilket ökar komforten och följsamheten markant.

Trögelastiskt bottensegment

I samarbete med Spinalenheten på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg och massageterapeuter har Carpe Diem Beds utvecklat ett unikt trögelastiskt bottensegment som gör att de fjädrar som är mest utsatta för belastning sjunker istället för att trycka mot kroppen. Detta gör att trycket mot kroppen minskar vilket främjar blodcirkulationen.

Taggar

  • *Rekommenderad bäddmadrass: Luxury
  • 120
  • 120x210
  • Enkelsäng


Standardvy | Byt till Mobil vy