Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbara sängar Hilding Family 180x200
Ställbara sängar Hilding Family 180x200

Ställbar säng Hilding Family - Dubbelsängspaket

Ställbar säng Family från svenska Hilding är en steglöst ställbar motorsäng. Sängen har en 5-zonad överfjädring och för att du ska sova riktigt gott är den dessutom Svanen-märkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet .

Family ställbar har en 15 cm hög pocketfjädring som är vadderad med ett 28 mm tjockt lager polyeter med hög densitet, 35 kg/m3. Fjädringen ligger på en 5-delad bottenplatta som regleras steglöst med en Linak TD5-motor. Allt vilar stabilt på en 16 cm hög FSC-märkt träram av gran/furu. Motorn styrs med en trådlös handkontroll av modell Hilding HC12.

Rekommenderad bäddmadrass till ställbar säng Hilding Family är bäddmadrass Harmony Softex. Rekommenderad benhöjd är 18 cm och sängen inklusive bäddmadrass och ben får en totalhöjd på 61,5 cm.

Hilding erbjuder 25 års garanti mot ram- och resårbrott samt 5 års garanti på motordelar.

Eco-tyger

Hildings Eco-tyger tillverkas utan användning av vatten, utan PFC-kemikalier och kan återvinnas upp till tio gånger. Harmolan är naturligt smutsavvisande och har en exceptionellt god förmåga att reglera sängklimtatet.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy