Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbara sängar Karma Lux Fyn inkl. bm & ben 180x200
KAMPANJ
Ställbara sängar Karma Lux Fyn inkl. bm & ben 180x200
Ställbara sängar Karma Lux Fyn inkl. bm & ben 180x200

Ställbar säng Karma Lux Fyn - Dubbelsängspaket inkl. bäddmadrass & ben

Det ställbara Fyn-paketet i dubbelsängsversion inkluderar två uppsättningar av ställbar enkelsäng Lux, bäddmadrass Latex Quilt 60 och valfria ben från det danska varumärket Karma. Köp till en gemensam matchande huvudgavel i tyg. I de flesta dubbelsängsbredder från 160 cm och uppåt så finns möjlighet att beställa sängarna med gemensam tygklädsel till underredets träramar. Lösningen kallas Seamless och ger en mer skarvlös design.

Bäddmadrassen i Fyn-paketet har en 60 mm latexkärna för bra följsamhet och bra andningsförmåga. Tygöverdraget har extra ventilerande sidor med Karmas 3D-teknologi. Tygets liggyta är i stretch och innehåller svalkande bambufibrer som ger en fräsch sovmiljö. Överdraget är också tvättbart.

Resårmadrassen i Karma Lux ställbar är liksidigt vändbar med det svalkande stoppningsmaterialet Cooltex. Den vändbara madrassen innehåller en zonindelad pocketresår i 7 zoner som har en balans som är mer lik många 5-zonade sängar på den svenska sängmarknaden. Genom zonindelningen är fjädringen mjukare under axel och höft med ett fastare stöd för midjan. Midjestödet bär upp kroppen och de mjukare zonerna släpper ned utskjutande delar vilket ger en rakare liggställning än de flesta ozonade sängar.

Den ställbara underdelen har en 20 cm hög träram med 42 st fjädrande lameller som liggyta. I bredder upp till 105 cm är fastheten på lamellerna under höften justerbara vilket möjliggör viss individanpassning av komforten. Sängunderredet är utrustat med en dubbelmotor för separat styrning av huvudändan och fotändan. I nacken finns en extra vinkel som automatiskt ger lite mer stöd för huvudet i uppfällt läge.

Ställbar säng Karma Lux kommer i 3 tygserier och totalt 12 tygfärger. Samtliga tyger är OEKO-TEX®-certifierade. På liggytan har stretchtyget en glidskyddande behandling för att motverka att bäddmadrassen glider.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy