Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbar säng Karma Favorit inkl. bm & ben 90x200
Ställbar säng Karma Favorit inkl. bm & ben 90x200
Ställbar säng Karma Favorit inkl. bm & ben 90x200

Ställbar säng Karma Favorit - Paket inkl. bäddmadrass & ben

Den ställbara enkelsängen Favorit är en prisvärd ställbar säng från det danska varumärket Karma. Sängpaketet kommer komplett med bäddmadrass Latex Trens LNX 40 och ben.

Bäddmadrassen tillverkas med en 40 mm latexkärna omsluten av en fibervadd som ger en luftig komfort.

Sängen har en vändbar madrass med zonindelade pocketresårer i 5 zoner. Balansen i zonindelningen gör den mer lik de flesta 3-zonade sängar på den svenska marknaden. Det innebär att fjädringen under höften är fastare.

Den ställbara underdelen har en 10 cm hög träram med 28 st infällda fjädrande lameller som liggyta. Det ger en slimmad design vilket medför goda möjligheter till högre sängben och mer åtkomligt utrymme under sängen. Sängunderredet är utrustat med en dubbelmotor för separat styrning av huvudändan och fotändan. Liggytan av fjädrande lameller har i sängbredder upp till 105 cm en justerbar fasthet under höftpartiet vilket ger viss möjlighet till individuellt justerbar zonindelning.

Ställbar säng Karma Favorit kommer i en OEKO-TEX®-certifierad tygserie med 3 färger. På liggytan på den vändbara madrassen har stretchtyget en glidskyddande behandling för att motverka att bäddmadrassen glider.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy