Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbara sängar Karma Favorit inkl. bm & ben 180x200
Ställbara sängar Karma Favorit inkl. bm & ben 180x200
Ställbara sängar Karma Favorit inkl. bm & ben 180x200

Ställbar säng Karma Favorit - Dubbelsängspaket inkl. bäddmadrass & ben

Det här är ett prisvärt dubbelsängspaket av ställbar säng Favorit från det danska varumärket Karma. I de flesta storlekar kan underredenas träramar kläs i ett gemensamt tyg för ett skarvlöst utseende som kallas Seamless. Sängpaketet kommer komplett med bäddmadrass Latex Trens LNX 40 och ben.

Bäddmadrasserna tillverkas med en 40 mm latexkärna omsluten av en fibervadd som ger en luftig komfort.

Sängarna har vändbara madrasser med zonindelade pocketresårer i 5 zoner. Balansen i zonindelningen gör den mer lik de flesta 3-zonade sängar på den svenska marknaden. Det innebär att fjädringen under höften är fastare.

De ställbara underdelarna har en 10 cm hög träram med infällda fjädrande lameller som liggyta. Det ger en slimmad design vilket medför goda möjligheter till högre sängben och mer åtkomligt utrymme under sängen. Sängunderredet är utrustat med en dubbelmotor för separat styrning av huvudändan och fotändan. Liggytan av fjädrande lameller har i sängbredder upp till 105 cm en justerbar fasthet under höftpartiet vilket ger viss möjlighet till individuellt justerbar zonindelning.

Ställbar säng Karma Favorit kommer i en OEKO-TEX®-certifierad tygserie med 3 färger. På liggytan på den vändbara madrassen har stretchtyget en glidskyddande behandling för att motverka att bäddmadrassen glider.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy