Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbara sängar Hjälmaren 180x200
Ställbara sängar Hjälmaren 180x200
Ställbara sängar Hjälmaren 180x200

Ställbara sängar Hjälmaren

Ställbar säng Hjälmaren är en reglerbar säng i snygg slimmad design och med trådlös fjärrkontroll. Komforten är åt det fastare hållet men en effektiv zonindelning i den kompakta men exklusiva pocketfjädringen ger tryckavlastning och stöd. Resårmadrassens tygöverdrag sitter fast i det ställbara underredet för att motverka att madrassen glider när sängen regleras.

Resårmadrassen har en pocketfjädring med 6 varv per fjäder vilket är ett varv extra jämfört med de flesta fjädersystem i samma höjd. Det extra fjädervarvet ger en bättre följsamhet och tryckavlastning.

Den höj- och sänkbara sängen styrs med en trådlös fjärrkontroll och drivs av en dubbelmotor med separata motorer för huvudändan och fotändan. Det gör att huvud- och fotändan kan regleras steglöst oberoende av varandra. Välj mellan komforterna Medium och Fast och mellan 6 färger på möbeltyget.

Till Hjälmaren ställbar rekommenderas bäddmadrass Bris Kuvert som samverkar väl med fjädringen i sängen och förhöjer komforten. Bäddmadrassen har en 30 mm tjock kärna av HyperSoft skum som är inbäddad i en fyrkanalig hålfiber som transporterar bort fukt effektivt.

Ställbar säng Hjälmaren kommer med 25 års garanti mot rambrott och fjäderbrott orsakade av tillverkningsfel. Motorn till den ställbara sängen har en garanti på 5 år som gäller vid normal användning.

Köp till prisvärda sängben som kan väljas i trä eller metall. Till extra bra pris kan du också köpa till någon av flera matchande gavelmodeller som kommer i samma tyg och färgval.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy