Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Bäddmadrasser  ›  Bäddmadrass Viking Talalay Dacron 140x200
Bäddmadrass Viking Talalay Dacron 140x200

Bäddmadrass Viking Talalay Dacron

Bäddmadrass Talalay är en svensktillverkad pikerad latexbäddmadrass med en riktigt lyxig känsla. Talalaylatexen i kärnan ger en oöverträffad ytmjukhet och följsamhet och tyget i bomullsstretch ger en lyxig finish. Stoppningen av 4-kanals Dacron Quallofil AIR med Allerban ger en mycket god fukt- och värmetransport och motverkar även uppkomsten av kvalster, svamp och bakterier.

Kärnan består av 4 cm Talalay latex med densitet 41 kg/m³ som har en sammansättning med 50% naturlatex. Talalay är en helt unik form av latex som har “cradle to cradle”-certifiering. Certifieringen är en produktstandard inom cirkulär ekonomi för lösningar som har en positiv inverkan på människor och på planeten. Talalay-latexens unika egenskaper ger ett bättre stöd och ytmjukhet samt en oöverträffad andningsfunktion. Talalay-materialets sammansättning med en oslagbar elastisk cellstruktur skapar dess unika egenskaper. Cellstrukturens genomsläpplighet skapar en skönare och bättre sömn.

Viking Talalay har ett stoppningsmaterial i toppklass i form av Quallofil med Allerban från Dacron. Den fyrkanaliga kvalitetsfibern är utvecklad för att bättre hålla formen och leder effektivt bort värme och fukt och Allerban-teknologin motverkar även uppkomsten av kvalster, svamp och bakterier.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy