Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Bäddmadrasser  ›  Bäddmadrass Viking Talalay Dacron 160x210
Bäddmadrass Viking Talalay Dacron 160x210
Bäddmadrass Viking Talalay Dacron 160x210

Bäddmadrass Viking Talalay Dacron

Bäddmadrass Talalay är en svensktillverkad pikerad latexbäddmadrass med en riktigt lyxig känsla. Talalaylatexen i kärnan ger en oöverträffad ytmjukhet och följsamhet och tyget i bomullsstretch ger en lyxig finish. Stoppningen av 4-kanals Dacron Quallofil AIR med Allerban ger en mycket god fukt- och värmetransport och motverkar även uppkomsten av kvalster, svamp och bakterier.

Kärnan består av 4 cm Talalay latex med densitet 41 kg/m³ som har en sammansättning med 50% naturlatex. Talalay är en helt unik form av latex som har “cradle to cradle”-certifiering. Certifieringen är en produktstandard inom cirkulär ekonomi för lösningar som har en positiv inverkan på människor och på planeten. Talalay-latexens unika egenskaper ger ett bättre stöd och ytmjukhet samt en oöverträffad andningsfunktion. Talalay-materialets sammansättning med en oslagbar elastisk cellstruktur skapar dess unika egenskaper. Cellstrukturens genomsläpplighet skapar en skönare och bättre sömn.

Viking Talalay har ett stoppningsmaterial i toppklass i form av Quallofil med Allerban från Dacron. Den fyrkanaliga kvalitetsfibern är utvecklad för att bättre hålla formen och leder effektivt bort värme och fukt och Allerban-teknologin motverkar även uppkomsten av kvalster, svamp och bakterier.

TaggarLiknande produkter

Standardvy | Byt till Mobil vy