Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Dunkuddar  ›  Dunkudde God Natt 50x60
Dunkudde God Natt 50x60
Dunkudde God Natt 50x60

Dunkudde God Natt

Dunkudde God Natt från Norsk Dun är en härlig kudde med ett tyg i 100% bomull och är fylld med fint Muscovy-/myskanddun.

Dunserie God Natt - Allmänt

Dunkuddar i God Natt-serien har en fyllning bestående av 50% dun och 50% småfjäder och har en bärighet på 6-8. Duntäcken i God Natt-serien har en fyllning bestående av 70% dun och 30% småfjäder och har en bärighet på 8-10.

Yttertyget är 100% bomull med Öko-tex 100 märkning, vilket garanterar att all textil är fri från kemikalier och andra skadliga ämnen. Tyget har även Nomite-märkning som garanterar att det är vävt så tätt att kvalster har svårt att passera.

Dunet i våra duntäcken och dunkuddar kommer uteslutande från europeiska änder som föds upp för köttets skull. Downafresh/Daunasan-certifieringen visar att produkterna uppfyller renhets- och hygienkrav.

Dunprodukter har en unik förmåga att reglera temperaturen och isolerar både mot värme och kyla. Dunet transporterar också bort fukt mycket effektivt vilket ger en bekvämare sömn och en bättre sömnkvalitet.

Skötselråd

Dunprodukterna i God Natt-serien kan tvättas vid 60ºC i en vanlig tvättmaskin. Använd tvättmedel för dun och skonsam tvätt. Vid torkning i en torktumlare, använd 1-2 tennisbollar. Torka i 30 minuterssekvenser och skaka däremellan så dunet och fjädrar som har klumpat sig faller isär innan du fortsätter torka. Var dag bör man skaka kuddar och täcken så att dunet får luft och håller sin elasticitet. Vädring av dun bör ske i skuggan. Man bör aldrig slå eller piska täcken eller kuddar eftersom det kan förstöra dunet.

Taggar

  • 50x60


Liknande produkter

Se även

Standardvy | Byt till Mobil vy