Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking

Bäddmadrass 180x210

Bäddmadrassen är den översta madrassen i ett sängsystem. En bäddmadrass 180x210 är ofta mellan 4-10 cm tjock, 180 cm bred och 210 cm lång. Här hittar du alla våra bäddmadrasser i storlek 180x210.

Bäddmadrasser 180x210

1 2 3 4  64 artiklar Kampanj(3) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:
1 2 3 4 

Bäddmadrasser

En bäddmadrass ska ge den sista finishen i känslan i en sängen. Den bör väljas utifrån vilken säng den ska placeras på. Är sängen följsam bör även din bäddmadrass vara det och en fastare säng bör istället kompletteras med en bäddmadrass med lite mer styrka för att ge tillräcklig tryckavlastning.

Har du en säng som känns som en hängmatta så gör ett byte till en fastare bäddmadrass marginell nytta. Sängen kommer kännas fastare men du kommer sannolikt inte få en rakare liggställning. Med sämre tryckavlastning kommer du istället byta position mer under natten vilket gör det svårare att vakna utvilad.

Sängen under bäddmadrassen är mycket viktig för komforten. Om du vill köpa en ny bäddmadrass till en befintlig säng så bör du därför i butiken prova ut bäddmadrassen på en säng som liknar din befintliga säng.

Startsida › Hitta din storlek › Madrasser › Madrasser 180 › Bäddmadrass 180 › Bäddmadrass 180x210
Standardvy | Byt till Mobil vy