AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
 

Superpriser på Sandö, Härmanö & Kornö från Carpe Diem Beds

Hos Sovkoncept hittar du alltid kvalitetssängar från Carpe Diem Beds till riktigt bra pris. Just nu pågår flera parallella kampanjer

Superpriser på utvalda kontinentalsängar
Köp en dubbelsäng av kontinental modell i tyget Luxury till specialpris. Gäller modellerna Sandö, Härmanö och Kornö. En dubbelsäng är en säng som är minst 160 cm bred.

Ben och bäddmadrasskydd på köpet
Vid köp av säng* från Carpe Diem får du just nu valfria** ben samt bäddmadrasskydd på köpet.
*Kampanjen kan ej kombineras med specialpriser på dubbelsängar av Sandö, Härmanö och Kornö i tyg Luxury. **Sängben Reling och Lod ingår endast vid köp av sängmodell Sandö, Skaftö, Marstrand eller Saltö.

20% rabatt på produkter i mullbärssilke
Gäller produkterna Kimono, Sovmask, Täcke av mullbärssilke, Kudde av mullbärssilke samt Vindstilla örngott & påslakan.

Kanske är det dags att slå till på drömsängen? Oavsett om det är någon av kontinentalsängsmodellerna Skaftö, Sandö, Härmanö eller Kornö eller någon av de ställbara modellerna Vindö, Marstrand eller Saltö eller om du hellre önskar den klassiska ramsängen Malö så är det rätt tillfälle att göra drömmen till verklighet.

Alla vändbara madrasser, plymåmadrasser och skummadrasser 20% rabatt
Sovkoncept erbjuder 20% på alla vändbara madrasser, plymåmadrasser och skummadrasser.
*Kampanjen gäller ej bäddmadrasser eller madrasser med Alltid Lågt Pris.

Alla huvudgavlar och sängben 20% rabatt
Nu har du en bra möjlighet att inreda ditt sovrum extra snyggt. Köp en snygg huvudgavel och läckra sängben till din befintliga säng eller få en extra bra deal på ett sängpaket hos Sovkoncept. Nu lämnar vi minst 20% rabatt på alla* huvudgavlar och alla sängben.
*Kampanjen gäller ej gavlar med Alltid Lågt Pris.

Välkommen in!

Här nedan ser du ett urval av våra erbjudanden på Carpe Diems produkter. Följ länken längre ner för att se hela Carpe Diem Beds sortiment.

 
Startsida › Kampanjer & rea › Kampanjer & rea Carpe Diem
Standardvy | Byt till Mobil vy