Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking

Silkeskudde och Silkestäcke på köpet till säng från Carpe Diem Beds

Hos Sovkoncept hittar du alltid kvalitetssängar från Carpe Diem Beds till riktigt bra pris.

Silkeskudde och Silkestäcke på köpet till dubbel
När du köper en säng ur Carpe Diems lyxiga sängsortiment så får du just nu en silkeskudde och ett silkestäcke på köpet per liggplats. Det innebär att till enkelsängar i bredderna 80-140 cm så får du en kudde och ett enkeltäcke. Till dubbelsängsbredder från 160 cm så får du två kuddar och får välja mellan ett dubbeltäcke och två enkeltäcken.

Utförsäljning av visningsexemplar
I butik pågår stor utförsäljning av utställningssängar från Carpe Diem Beds. Du hittar mer information HÄR.

Kanske är det dags att slå till på drömsängen? Oavsett om det är någon av kontinentalsängsmodellerna Skaftö, Sandö, Härmanö eller Kornö eller någon av de ställbara modellerna Vindö, Marstrand eller Saltö eller om du hellre önskar den klassiska ramsängen Malö så är det rätt tillfälle att göra drömmen till verklighet.

Välkommen in!

Här nedan ser du ett urval av våra erbjudanden på Carpe Diems produkter. Följ länken längre ner för att se hela Carpe Diem Beds sortiment.

Startsida › Kampanjer & rea › Kampanjer & rea Carpe Diem
Standardvy | Byt till Mobil vy