AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking

Kontinentalsäng 140x200

En kontinentalsäng 140x200 är en hög säng i flera lager som är 140 cm bred och 200 cm lång. Den är avsedd för 1 person och har alltså endast en liggplats. Här hittar du alla våra sängar av typen kontinental i storlek 140x200.

Kontinentalsängar 140x200

1 2  32 artiklar Kampanj(5) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:
1 2 

Om kontinentalsängar 140x200

En kontinentalsäng i storleken 140x200 cm har vanligtvis endast en underbädd som ligger närmast golvet. Underbädden bidrar till stabilitet och ger sängen dess höga utseende. En tjockare mellanmadrass ligger sedan ovanpå underbädden och innehåller det som i huvudsak styr sängens komfort. Vanligtvis består mellanmadrassen av ett lager pocketfjädring med stoppning, men det finns också andra lösningar med annan typ av fjädring eller som helt består av skummaterial.

Överst på sängen ligger en bäddmadrass som ger den sista finishen i känslan. Valet av bäddmadrass bör baseras på sängens följsamhet, där en följsam säng bör kompletteras med en mjukare bäddmadrass och en fastare säng med en lite fastare bäddmadrass för att ge optimal tryckavlastning.

Komforten i en kontinentalsäng varierar mycket mellan olika modeller, och det är därför en stor fördel att prova sängar i butik för att hitta den som passar dig bäst. Generellt kan sägas att komforten i en kontinentalsäng är lite mer dämpande och har ett större djup än i en motsvarande ramsäng. Men det kan också variera beroende på modell och hur bra de olika lagren arbetar tillsammans.

Sovkoncept erbjuder möjligheten att prova många olika sängar i butik, där du kan få bra tips om hur du känner skillnad och vad skillnaderna innebär på längre sikt. Tillsammans kan vi hitta den säng som passar just dig bäst.

Startsida › Hitta din storlek › Sängar › Sängar 140 › Kontinentalsäng 140 › Kontinentalsäng 140x200
Standardvy | Byt till Mobil vy