Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Tempur Promise 90x200
Ramsäng Tempur Promise 90x200Ramsäng Tempur Promise 90x200

Ramsäng Tempur® Promise Box

Tempur Promise Box är en ramsäng i rak modern design med Tempurs världsledande trögelastiska komfort. Sängen är uppbyggd i flera lager av högteknologiska skummaterial med olika egenskaper som tillsammans ger en i princip helt stabil med tryckavlastning i världsklass. Tempur Promise är en säng som genom sin fantastiska tryckavlastning minskar behovet av att vända sig på natten och som dessutom absorberar alla rörelser mycket effektivt. Vill du vila bekvämt och ostörd av din partners rörelser under natten är en Tempur-säng för dig.

Uppbyggnad

Ramsäng Tempur Promise är uppbyggd i tre skikt som ger hög komfort och stöd. Basen i sängen är gjord av Tempur Durabase i två skikt, vilket ger en stabil grund för madrassen. Ovanpå detta lager finns ett 3 cm tjockt lager av det trögelastiska materialet Tempur Adapt, som anpassar sig efter kroppen för optimal tryckavlastning.

Om du väljer att komplettera sängen med någon av Tempurs Pro-madrasser, läggs två ytterligare lager av trögelastiskt skum till. Det undre lagret i Pro-madrasserna består av Tempur Adapt och det övre lagret av Tempur Advanced. Det nya Tempur Advanced-materialet ger en förbättrad tryckavlastning på 20% jämfört med det tidigare marknadsledande Tempur Original-materialet.

Komfortval - Komfortnivåer Tempur Pro®

I en Tempur-säng är bäddmadrassen en större del av komforten än i andra sängar. Sängarna i Tempur Promise-serien är utvecklade för att kombineras med bäddmadrasserna i Tempur Pro-serien och denna kombination ger absolut bästa komfort. Det finns andra bäddmadrassalternativ, både från Tempur och från andra tillverkare, men väljer du någon av dessa så bör du vara medveten om att du kompromissar med komforten och tryckavlastningen.

Tempur Pro bäddmadrasser finns i två olika komfortnivåer: Tempur Pro Plus och Tempur Pro Luxe.

Tempur Pro Plus
Bäddmadrass Tempur Pro Plus har en total höjd på 8 cm och består av två lager trögelastiskt Tempur-material. Det undre lagret är ett 5 cm tjockt lager av Tempur Adapt, vilket är det ursprungliga kroppsformande TEMPUR®-materialet men ännu mer motståndskraftigt och hållbart. Det tryckavlastar och är rörelseabsorberande. Överst i bäddmadrass Tempur Pro Plus finns ett 3 cm tjockt lager av Tempur Advanced som tryckavlastar 20% mer, absorberar mer rörelse och anpassar sig bättre än någonsin.

Tempur Pro Luxe
Bäddmadrass Tempur Pro Luxe har en total höjd på 10 cm och består av ett 5 cm tjockt lager av Tempur Adapt i botten. Det översta lagret är 5 cm tjockt och består också av Tempur Advanced, vilket är 67% mer än i Tempur Pro Plus-bäddamdrassen. Tempur Pro Luxe tar dig ett steg närmare perfekt komfort då det ger en total höjd på 13 cm av trögelastiskt Tempur-material fördelat på tre lager.

Komfortval - Madrasskänsla Tempur Pro®

Alla bäddmadrasser i Tempur Pro-serien finns i tre olika madrasskänslor.

Mjuk – En behaglig mjuk känsla med kroppsanpassande stöd.
Medium – En medelfast känsla för den perfekta balansen mellan komfort och stöd.
Fast – En fastare känsla för ultimat kroppsstöd som varsamt anpassar sig.

Komfortval - SmartCool™ svalkande tyg

Om du önskar en svalare nattsömn, så är det bäst att välja en Tempur Pro-bäddmadrass med SmartCool™ teknologi. Detta innovativa överdrag har integrerad sval teknologi som hjälper till att hålla dig sval och bekväm hela natten. Överdraget kan enkelt tas av och tvättas i maskin vid 40°C, vilket gör det enkelt att bibehålla en ren och fräsch bäddmadrass.

Tempur® Advanced Material

Tempur Pro-seriens bäddmadrasser innehåller det nya TEMPUR® Advanced Material, som ger en tryckavlastning som är 20% bättre än tidigare material. Den är också utformad för att ha den mest effektiva rörelseupptagningen på marknaden, vilket gör att du och din partner kan sova ostört under hela natten.

Tempur Adapt® Material

Som baslager i Tempur Pro bäddmadrasser används Tempur Adapt. Det är det kroppsformande TEMPUR®-materialet som har utmärkt sig för sin tryckavlastande och rörelseabsorberande egenskaper och nu har uppdaterats för att vara ännu mer motståndskraftigt och hållbart. Med detta material kan du förvänta dig en högre grad av komfort och en längre livslängd för din bäddmadrass.

Tempur DuraBase™ Technology

DuraBase™ Technology består av högkvalitativt skummaterial i två skikt som används som stabil bas i Tempur-sängar. Det är designat så att det fungerar optimalt med de övre lagren för att säkerställa långvarig komfort och stöd.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy