Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Hilding Family Plus 180x200
Kontinentalsäng Hilding Family Plus 180x200

Kontinentalsäng Hilding Family Plus

Svensktillverkade kontinentalsäng Family Plus är flaggskeppet i Hildings kontinentalsängsflotta. Hilding startades 1939 och Family Plus är ett resultat av all deras erfarenhet och hantverkskunnande som de byggt upp genom åren. Därför är det också en av de bästa och mest innovativa sängarna på marknaden som är perfekt anpassad för dig och din familj. Den exceptionella komforten kan rent tekniskt beskrivas som ett dynamiskt 18 cm högt aktivt pocketsystem som ger perfekt avlastning över hela sängens yta. Känslan av att lägga sig i den är däremot obeskrivlig. För att du ska sova riktigt gott är den dessutom Svanen-märkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet .

Kontinentalsäng Family Plus har en underbädd med en 13 cm hög pocketfjädring som vilar stabilt på en 8 cm hög FSC-märkt träram av gran/furu. Ovansidan är vadderad med 20 mm polyeter med densitet 23kg/m3. Kontinentalsängens mellanmadrass har en 18 cm hög Aktiv Pocket-fjädring med ett 28 mm tjockt lager polyeter med hög densitet, 35 kg/m3.

Mellanmadrassen är vändbar och skarvlös i alla bredder. Rekommenderad bäddmadrass till kontinentalsäng Hilding Family Plus är bäddmadrass Harmony Style. Rekommenderad benhöjd är 18 cm och sängen inklusive bäddmadrass och ben får då en totalhöjd på 73,5 cm.

Hilding erbjuder 25 års garanti mot ram- och resårbrott.

Eco-tyger

Hildings Eco-tyger tillverkas utan användning av vatten, utan PFC-kemikalier och kan återvinnas upp till tio gånger. Harmolan är naturligt smutsavvisande och har en exceptionellt god förmåga att reglera sängklimtatet.

TaggarVanliga tillbehör (ingår ej)

Standardvy | Byt till Mobil vy