Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Duntäcken  ›  Duntäcke Mille Notti Natura 150x210
Astma- & Allergiförbundet
Duntäcke Mille Notti Natura 150x210
Duntäcke Mille Notti Natura 150x210

Duntäcke Mille Notti Natura

Duntäcke Natura från premiummärket Mille Notti är av högsta och renaste kvalitet och passar dig som längtar efter den där lyxigt mjuka och extra fluffiga känslan. Täcket är fyllt av vitt förstklassigt gåsdun från Europa. Fördelningen 90% gåsdun och 10% gåsfjäder gör täcket sagolikt skönt och fluffigt.

Du kan dessutom svepa om dig med gott samvete: Alla dunprodukter från Mille Notti är certifierade för att de framställts på ett etiskt sätt, vilket garanterar att dunet inte plockats från levande fåglar samt att det inte förekommit tvångsmatning i uppfödningen av fåglarna.

Dunet tillverkas i Polen på en mindre fabrik med noggranna kontroller av både kvalitet och inköp av material. Tyget är vävt av finaste bomullscambric, en extra tunn tråd som ger ett tätare, mer hållbart och följsamt tyg.

Alla Mille Nottis täcken har bärigheten 10+ vilket innebär att de är lätta, luftiga och isolerar bra.

Välj mellan värmegraderna svalt, medium eller varmt.

TaggarLiknande produkter

Asthma Allergy Nordic
KAMPANJ
Duntäcke Höie Freja 150x210
995 kr
(1 999 kr)
SvanenmärketAsthma Allergy Nordic
KAMPANJ
Duntäcke Höie Saga 150x210
1 795 kr
(2 549 kr)

Fler storlekar i samma serie

Standardvy | Byt till Mobil vy