Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking

Köp demoexemplar

Behöver du en säng i dag eller med extra kort leveranstid? Är du på jakt efter en kvalitetssäng till ett riktigt bra pris? Passa då på att köpa ett demonstrations-/visningsexemplar.

Våra butikers visningsexemplar byter vi ut med jämna mellanrum och dessa kan då köpas till extra bra priser och kan oftast hämtas i butiken samma dag. På den här sidan hittar du vilka sängmodeller du kan köpa sådana visningsexemplar av, bland annat i kategorierna kontinentalsängar, ställbara sängar och ramsängar.

Viktig information om priser och tillgänglighet

Priser för demoexemplaren syns inte här och dessa sängar kan endast köpas direkt från respektive butik. Är du intresserad så kontakta butiken snarast för att få mer information. Först till kvarn gäller!

(De grå listpriser som är överstrukna nedan är de nu gällande erbjudandena för nybeställningar av sängmodellerna. Notera att tillvalsprodukter som bäddmadrass, ben och sänggavel vanligtvis inte är inkluderade i dessa listpriser vilket skiljer sig från visningsexemplaren som oftast säljs tillsammans med ett flertal tillvalsprodukter. Priserna nedan är av den anledningen inte direkt jämförbara med priserna på paketen med visningsexemplar som säljs av butikerna.)

Tillgängliga modeller

1 2  17 artiklar Kampanj(9) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:
1 2 
Standardvy | Byt till Mobil vy