Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking

Bäddmadrass på köpet från Jensen

Sängar från Jensen Beds är alltid av bra kvalitet och Sovkoncept hjälper dig alltid att hitta rätt säng till ett riktigt bra pris.

Just nu har vi en riktigt bra kampanj som gäller alla Jensens sängmodeller.

Bäddmadrass på köpet!

Till samtliga kontentalsängar, ramsängar och ställbara sängar från Jensen får du just nu utvald bäddmadrass i motsvarande storlek på köpet.

Detta innebär att du får en bäddmadrass Sleep I för 0 kr om du köper en Jensen Diplomat. Köper du en Jensen Ambassadör får du en bäddmadrass Sleep II och till Jensen Prestige kommer bäddmadrass Sleep III utan extra kostnad. Investerar du i den lyxigaste Jensen-modellen Supreme får du självklart med den lyxigaste bäddmadrassen Jensen StarRose.

När du provar och väljer den säng och bäddmadrass som passar dig bäst så kanske du föredrar en annan kombination än den för kampanjen utvalda. Då har du möjlighet uppgradera till den dyrare bäddmadrassen och betala endast mellanskillnaden på bäddmadrassernas ordinarie pris.

Du kan också uppgradera till en Split-bäddmadrass och betala endast mellanskillnaden. Jensens Split-bäddmadrasser är speciella bäddmadrasser till dubbelsängar som är delade i huvudändan men sitter ihop i fotändan. Dessa är ofta ett bra val till ställbara sängar då de båda sängarna smidigt kan regleras individuellt men bäddmadrassen täcker skarven mellan sängarna under höften.

I våra butiker hittar du mer information och kan prova ut den sängmodell som passar just dig allra bäst. Följ länken nedan för att se hela Jensens sortiment.

Startsida › Kampanjer & rea › Kampanjer & rea Jensen
Standardvy | Byt till Mobil vy