AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking

Bäddmadrass på köpet från Jensen

Sängar från Jensen Beds är alltid av bra kvalitet och Sovkoncept hjälper dig alltid att hitta rätt säng till ett riktigt bra pris.

Just nu har vi en riktigt bra kampanj som gäller alla Jensens sängmodeller.

Bäddmadrass på köpet!
Till samtliga kontentalsängar, ramsängar och ställbara sängar från Jensen får du just nu utvald bäddmadrass i motsvarande storlek på köpet.

Detta innebär att du får en bäddmadrass Sleep I för 0 kr om du köper en Jensen Diplomat. Köper du en Jensen Ambassadör får du en bäddmadrass Sleep II och till Jensen Prestige kommer bäddmadrass Sleep III utan extra kostnad. Investerar du i den lyxigaste Jensen-modellen Supreme får du självklart med den lyxigaste bäddmadrassen Jensen StarRose.

När du provar och väljer den säng och bäddmadrass som passar dig bäst så kanske du föredrar en annan kombination än den för kampanjen utvalda. Då har du möjlighet uppgradera till den dyrare bäddmadrassen och betala endast mellanskillnaden på bäddmadrassernas ordinarie pris.

Till ställbara sängar kan även Jensens Split-bäddmadrasser väljas. De är speciella bäddmadrasser till dubbelsängar som är delade i huvudändan men sitter ihop i fotändan. Dessa är ofta ett bra val till ställbara sängar då de båda sängarna smidigt kan regleras individuellt men bäddmadrassen täcker skarven mellan sängarna under höften.

Alla huvudgavlar och sängben 20% rabatt
Nu har du en bra möjlighet att inreda ditt sovrum extra snyggt. Köp en snygg huvudgavel och läckra sängben till din befintliga säng eller få en extra bra deal på ett sängpaket hos Sovkoncept. Nu lämnar vi minst 20% rabatt på alla* huvudgavlar och alla sängben.
*Kampanjen gäller ej gavlar med Alltid Lågt Pris.

Alla vändbara madrasser, plymåmadrasser och skummadrasser 20% rabatt
Sovkoncept erbjuder 20% på alla vändbara madrasser, plymåmadrasser och skummadrasser.
*Kampanjen gäller ej bäddmadrasser eller madrasser med Alltid Lågt Pris.

I våra butiker hittar du mer information och kan prova ut den sängmodell som passar just dig allra bäst. Följ länken nedan för att se hela Jensens sortiment.

Startsida › Kampanjer & rea › Kampanjer & rea Jensen
Standardvy | Byt till Mobil vy