Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
 

Sommarklipp på Jensen Ambassadör kontinental

På Jensens mest klassiska sängmodell erbjuder vi ett extra bra pris i storlekarna 160x200 och 180x200 cm tillsammans med bäddmadrass Jensen Sleep II. Ambassadör kontinentalsäng är en klassisk sängmodell som utvecklats kontinuerligt under mer än 25 år.

 

Jensen firar 75 år med Celebration kontinentalsäng

Jensen Celebration Bed är precis det som namnet antyder - en säng för att fira Jensens 75-års jubileum. Men det är också en hyllning till alla de som har stöttat oss genom åren och som ger oss en extra push till att skapa en säng som är något utöver det vanliga.

 
 

20% rabatt på Jensen

Sängar från Jensen Beds är alltid av bra kvalitet och Sovkoncept hjälper dig alltid att hitta rätt säng till ett riktigt bra pris.

20% rabatt på ALLT övrigt från Jensen
För alla övriga tillbehör och sängmodeller från Jensen Beds gäller fina 20% rabatt. Detta gäller både för kompletta sängpaket och för styckköp av tillbehör såsom bäddmadrasser, bäddmadrasskydd, lakan, gavlar, sängben, sängbord, lampor, m,m.

I våra butiker hittar du mer information och kan prova ut den sängmodell som passar just dig allra bäst. Följ länken nedan för att se hela Jensens sortiment.

Startsida › Kampanjer & rea › Kampanjer & rea Jensen
Standardvy | Byt till Mobil vy