AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking

Kontinentalsäng 120x200

En kontinentalsäng 120x200 är en hög säng i flera lager som är 120 cm bred och 200 cm lång. Den är avsedd för 1 person och har alltså endast en liggplats. Här hittar du alla våra sängar av typen kontinental i storlek 120x200.

Kontinentalsängar 120x200

1 2  32 artiklar Kampanj(6) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:
1 2 

Om kontinentalsängar 120x200

En kontinentalsäng i storlek 120x200 är en populär säng i en populär sängstorlek som passar perfekt för en person som vill ha extra utrymme att sträcka ut på. Precis som andra kontinentalsängar består denna säng av flera lager för att ge en bekväm och stabil sovupplevelse.

Det första lagret i en kontinentalsäng 120 är en underbädd som ger stabilitet till sängen. Därefter kommer en mellanmadrass som utgör det primära stödet för kroppen. I de flesta modeller består mellanmadrassen av pocketfjädring, som ger en bra tryckavlastning och stöd för kroppen. Det finns dock också alternativa lösningar som helt eller delvis består av skummaterial.

Många bra kontinentalsängar är zonindelade eller zonerade och det innebär att fjädringen eller materialet i mellanmadrassen har vissa zoner där den är fastare och andra där den är mjukare. Fastare zoner ger mer stöd för den del av kroppen som ligger i zonen och mjukare zoner låter kroppen sjunka mer. Fler zoner är inte ett självändamål utan det är effekten av zonindelningen i form av tryckavlastning och balans som är viktig.

På kontinentalsängens mellanmadrass ligger en bäddmadrass som ger en extra touch av komfort. Valet av bäddmadrass beror på personliga preferenser, men det är viktigt att den är anpassad till sängen. En mjukare säng bör ha en mjuk och följsam bäddmadrass för att inte begränsa sängen, medan en fastare säng bör ha en något fastare bäddmadrass för att ge tillräcklig tryckavlastning.

När du väljer en kontinentalsäng i storlek 120x200 är det viktigt att prova olika modeller för att hitta den som passar dig bäst. Komforten varierar beroende på modell och personliga preferenser, så det är viktigt att ta sig tid att hitta rätt säng. I Sovkoncepts butiker finns det möjlighet att prova flera olika modeller och få råd från experter för att hitta den perfekta sängen för dig.

Startsida › Hitta din storlek › Sängar › Sängar 120 › Kontinentalsäng 120 › Kontinentalsäng 120x200
Standardvy | Byt till Mobil vy