Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Hilding Family Plus 90x200
Ramsäng Hilding Family Plus 90x200

Ramsäng Hilding Family Plus

Svensktillverkade ramsäng Family Plus är den lyxigaste ramresåren i Hildings ramsängssortiment. Hilding startades 1939 och Family Plus är ett resultat av all deras erfarenhet och hantverkskunnande som de byggt upp genom åren. Därför är det också en av de bästa och mest innovativa sängarna på marknaden som är perfekt anpassad för dig och din familj. Den exceptionella komforten kan rent tekniskt beskrivas som ett dynamiskt 18 cm högt aktivt pocketsystem som ger perfekt avlastning över hela sängens yta. Känslan av att lägga sig i den är däremot obeskrivlig. För att du ska sova riktigt gott är den dessutom Svanen-märkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet .

Ramsäng Family Plus har en 18 cm hög Active Pocket-fjädring som vilar stabilt på en 12 cm hög FSC-märkt träram av gran/furu. Ovansidan är rejält vadderad med följsam 45 mm tjock perforerad polyeter med hög densitet, 35kg/m3.

Rekommenderad bäddmadrass till ramsäng Hilding Family Plus är bäddmadrass Harmony Style. Rekommenderad benhöjd är 18 cm och sängen inklusive bäddmadrass och ben får då en totalhöjd på 61 cm. Ramsängen kan i vissa bredder också kombineras med en förvaringsunderdel med lådor och du hittar det paketet under namnet Ramsäng med förvaring Hilding Family Plus.

Hilding erbjuder 25 års garanti mot ram- och resårbrott.

Eco-tyger

Hildings Eco-tyger tillverkas utan användning av vatten, utan PFC-kemikalier och kan återvinnas upp till tio gånger. Harmolan är naturligt smutsavvisande och har en exceptionellt god förmåga att reglera sängklimtatet.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy