Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Hilding Original 90x200
Ramsäng Hilding Original 90x200

Ramsäng Hilding Original

Ramsäng Original är instegsmodellen i ramsängssortimentet från svenska Hilding. Ramresåren har en prisvärd komfort med pocketfjädring och för att du ska sova riktigt gott är den dessutom Svanen-märkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet .

Hilding Original ramsäng har en 13 cm hög pocketfjädring som vilar stabilt på en 12 cm hög FSC-märkt träram av gran/furu. Ovansidan är vadderad med ett 28 mm tjockt lager polyeter med hög densitet, 35 kg/m3.

Rekommenderad bäddmadrass till ramsäng Hilding Original är bäddmadrass Harmony Original. Rekommenderad benhöjd är 18 cm och sängen inklusive bäddmadrass och ben får då en totalhöjd på 53 cm. Ramsängen kan i vissa bredder också kombineras med en förvaringsunderdel med lådor och du hittar det paketet under namnet Ramsäng med förvaring Hilding Original.

Hilding erbjuder 25 års garanti mot ram- och resårbrott.

Eco-tyger

Hildings Eco-tyger tillverkas utan användning av vatten, utan PFC-kemikalier och kan återvinnas upp till tio gånger. Harmolan är naturligt smutsavvisande och har en exceptionellt god förmåga att reglera sängklimtatet.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy