Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Sund Aurora inkl. bm & ben 160x200
KAMPANJ
Kontinentalsäng Sund Aurora inkl. bm & ben 160x200
Kontinentalsäng Sund Aurora inkl. bm & ben 160x200

Kontinentalsäng Sund Aurora - Paket med bäddmadrass & ben

Kontinentalsäng Aurora är den lyxigaste sängmodellen från varumärket Sund. Kontinentalsängen säljs tillsammans med bäddmadrass och ben som ett kontinentalsängspaket.

Bäddmadrassen har en kärna av 5 cm tjockt Supersoft skum och är vaderad med en silikoniserad polyesterfiber för god ventilation. Bäddmadrasstyget är av stretch och madrassen är pikerad.

I mellanmadrassen finns två fjädringslager av zonindelad pocketfjädring med 5 zoner som ger komfort med lite fastare midjestöd. Runt fjäderkärnorna finns ett 3 cm tjockt stoppningslager av Supersoft skum. Underbädden har en tjock 12 cm träram och en 5-zonad pocketfjädring.

I kontinentalsängspaketet ingår eleganta metallben. Köp till Huvudgavel Windsor till specialpris. Paketet finns i 10 färger och i fastheterna Mjuk, Medium och Fast. I bredder från 140 cm och uppåt är sängen byggd med två underbäddar.

TaggarVanliga tillbehör (ingår ej)

Standardvy | Byt till Mobil vy