Stäng
AirbreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSleeping WorldSundTempurVarnamo Of SwedenViking

Kampanjer & Rea
FÖRSOMMARKAMPANJ
Topplista

Sov lyxigt, det är riktigt prisvärt.

En säng som passar den som ska sova i den är alltid prisvärd. En säng som inte passar är det inte. Har du fastnat för en lyxig komfort? Se HÄR, det är fortfarande riktigt prisvärt.

Vi har fina erbjudanden på kontinentalsängar, ställbara sängar, ramsängar, bäddmadrasser, kuddar, täcken, plädar, och mycket, mycket mer. En del priser gäller så länge lagret räcker och för andra produkter kan det finnas ett fåtal i lager för omgående leverans. Så vänta inte utan besök din Sovkoncept-butik i dag!

Dessutom hittar du sängar och sovrumsmöbler märkta med Svanen, Nordens officiella miljömärkning som granskar miljöpåverkan under hela livscykeln och ställer krav på funktion och kvalitet. Vi har också plädar och överkast tillverkade av 99% återvunnet material samt ett stort sortiment av ekologiska sängar, möbler, sänglinne m.m. till priser som överraskar. Det ska vara skönt att välja grönt!

GÄLLER SÅ LÅNGT LAGRET RÄCKER
Duntäcke Lyx 150x210
från 1 346 kr
(1 795 kr)
GÄLLER SÅ LÅNGT LAGRET RÄCKER
Tyngdtäcke Cura Pearl 150x210
  • Ljusgrå
från 1 271 kr
(1 695 kr)
GÄLLER SÅ LÅNGT LAGRET RÄCKER
Fiberkudde Värnamo Anemon XL 65x90
413 kr
(550 kr)

Standardvy | Byt till Mobil vy